Despre FFN

Femei Fara Nume apare initial ca propiect universitar, iar ulterior urmareste dezvoltarea unei adevarate miscari de rezistenta pentru violenta domestica.

Intrucat o treime din femeile de pe glob sufera de pe urma violentei, cel putin 130 milioane de femei au fost supuse mutilarii genitale, alte trei milioane sunt expuse in fiecare an la fi victimele acestei practice degradante si periculoare, mii de femei din vestul Astiei, nordul Africii si sudul Asiei sunt ucise “pentru onoare”, cel putin 60 de milioane de fete dispar din populatia tarilor ca rezultat al avortului selectiv sau al neglijentei consider ca e timpul ca noi, femeile, sa ne ridicam si prin media sa spunem lumii despre acest fenomen.

In acelasi timp, venim in intampinarea femeilor victime, oferindu-le variante de consiliere si reintegrare sociala.

Sunt Delia Filip, gazda acestui site si sunt onorata sa fiu alaturi de alte femei puternice in lupta cu violenta domestica.

Advertisements

2 Responses to Despre FFN

 1. Ioana says:

  Buna ziua!
  Am o rugaminte: cum credeti ca poate o femeie sa gaseasca o solutie in caz de agresiune verbala si fizica din partea sotului ei? Ea vrea sa divorteze si el o ameninta ca o omoara atat pe ea, cat si pe parintii ei? Si are toate motivele sa-l creada. Sa zicem ca apeleaza la un centru special pentru femei abuzate, dar ea mai are si serviciu. Pe drumul dintre serviciu si centrul el ar putea sa o gaseasca si sa-si puna planul in aplicare. Cum sa procedeze? Va rog mult, dati-mi un sfat.
  Multumesc

 2. adelina says:

  Stimata Doamna/Stimate Domn,
  Dragi prieteni,

  Suntem o organizatie nonguvernamentala nou infiintata, Asociatia E.V.A. Egalitate. Valoare. Ambitie.
  Asociatia E.V.A. este o organizatie NON GUVERNAMENTALA – NON PROFIT din Timisoara înfiinţată cu şi pentru femei. Principalul obiectiv al asociatiei este respectarea si promovarea intereselor profesionale, sociale si culturale a femeilor, copiilor, tinerilor si batranilor la o viata mai buna.

  Consideram ca Organizatiile de Femei din Romania trebuie sa se cunoasca mai bine pentru a colabora si pentru a se sustine reciproc!
  Dorim sa exprimam, prin aceasta scurta scrisoare de prezentare dorinta noastra de a ne implica activ in tot ceea ce inseamna sustinerea si promovarea femeilor, sa devenim partenerii, colaboratorii dvs!

  Cu deosebit respect,

  Adelina Tirziu

  Presedinte Asociatia E.V.A.

  Asociatia E.V.A.

  Egalitate. Valoare. Ambitie.

  str. Horia Creanga , nr. 9/A, Timisoara, ROMANIA

  tel: 0040-356-424511

  email:office@asociatia-eva.org’

  http://www.aociatia-eva.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s